Selecteer een pagina

helder & duidelijk

design
voor elk budget

Om snel, effieciënt en helder te kunnen werken, hanteer ik twee opties: Naast mijn standaard uurtarief bied ik je de keuze voor een bundel: een vast aantal vooraf ingekochte uren. Voordeliger en vooraf helder. Op basis van mijn ervaring en de opdracht, adviseer ik je persoonlijk wat voor jou de beste Soulutions is. Dat is design op maat, voor elk budget. 

N

Los uurtarief

€ 85

 prijs per uur*

 

Slim

€ 75

 Bundel van 10 uur, totaal € 750,-*

Uitgebreid

€ 70

 Bundel van 20 uur, totaal € 1.400,-*

 

Hoe

Om snel en effieciënt oplossingen te kunnen bieden, voor elk budget, hanteer ik met Soulutions een paar opties.

Voor die moeilijk in te schatten opdrachten, de kleine producties, verschillende aanpassingen, onderhoud van je site en dergelijke, kun je kiezen voor het standaard uurtarief.

Voor andere grotere producties heb je de keuze om dit met een bundel te voldoen. Op basis van de opdracht zal ik je hier in adviseren. Vaak is dit voordeliger.

Duidelijk en helder!

Indicatie

Soulutions biedt diverse producties voor vaste prijzen. Helder en zonder verrassingen achteraf. Hieronder een aantal voorbeelden:

Logo concept

Je hebt een geweldige idee, een briljante bedrijfs- of productnaam? Maar geen idee hoe je dit visueel kan maken? Ik luister naar je, ik leef me in en visualiseer het beeld dat je kunt uitdragen. Twijfel niet langer en laat mij jouw logo ontwerpen. Een uniek logo vormt de visuele basis en identiteit van jouw corporate identity:


Start bundel

Complete huisstijl

Een unieke huisstijl met jouw logo als basis. Eventueel versterkt met een pakkende slogan. Ik geef jouw huisstijl vorm: helder, duidelijk en uniek. Een corporate identity dat in één oogopslag jouw doelgroep aangeeft wie je bent, wat je doet en waar jouw bedrijf voor staat. Alles klaar en compleet voor een vooraf afgeproken prijs:

 

Smart bundel

 

Webdesign

Tegenwoordig onvermijdbaar: jouw zaak moet een website te hebben. Jouw website is jouw digitale visitekaartje. Deze moet er dus niet alleen goed uitzien, op elk platform: Kraakhelder design, uniek en logisch, compleet responsive, inclusief goede content en uiteraard goed vindbaar. Voor een vaste prijs:


Smart bundel

*Genoemde prijzen zijn exclusief 21% B.T.W. en zijn uurtarieven. Producties als drukwerk, belettering, fotografie, hosting en degelijke zijn hier niet bij inbegrepen. Prijzen hiervoor worden vooraf geoffreerd. Onverwachte prijswijzigingen of speciale overeenkomsten voorbehouden. Alle rechten voorbehouden ©2019

jouw soulutions op maat?

maak contact

Mail me vrijblijvend voor meer informatie, een prijsopgave of gewoon, omdat het kan!