Selecteer een pagina

helder & duidelijk

design
voor elk budget

Om snel, accuraat, helder en unieke ontwerpen te kunnen maken, hanteer ik twee opties. De eerste is vooraf een eenduidige prijsopgave, opgesteld aan de hand van een duidelijke briefing, omschrijving opdracht en overige wensen.

Daarnaast hanteer ik een standaard uurtarief voor kleine opdrachten, handelingen, wijzigingen en aanpassingen. 

Op basis van mijn ervaring adviseer ik wat voor jou de beste Soulutions is.

N

Prijsopgave en inschatting vooraf

 

Overige zaken o.b.v. standaard uurtarief

Duidelijk, eerlijk en helder

 

Hoe

Om snel en effieciënt oplossingen te kunnen bieden, voor elk budget, hanteer ik met Soulutions een paar opties.

Voor die moeilijk in te schatten opdrachten, de kleine producties, verschillende aanpassingen, onderhoud van je site en dergelijke, reken ik een standaard uurtarief.

Voor andere grotere producties, geef ik vooraf een duidelijke en vrijblijvende prijsopgave. 

Duidelijk, eerlijk en helder!

Indicatie

Soulutions biedt diverse producties voor vaste prijzen. Helder en zonder verrassingen achteraf. Hieronder een aantal voorbeelden:

Logo concept

Je hebt een geweldige idee, een briljante bedrijfs- of productnaam? Maar geen idee hoe je dit visueel kan maken? Ik luister naar je,
ik leef me in en visualiseer het beeld dat je kunt uitdragen. Twijfel niet langer en laat mij jouw logo ontwerpen. Een uniek logo vormt de visuele basis en de identiteit van jouw bedrijf.
Compleet vanaf:

 €395,- 

Complete huisstijl

Een unieke huisstijl met jouw logo als basis.  Dit pakket is dus inclusief logo concept. Eventueel versterkt met een pakkende slogan. Ik geef jouw huisstijl vorm:
helder, duidelijk en uniek. Een huisstijl dat
in één oogopslag jouw doelgroep aangeeft wie je bent, wat je doet en waar jouw bedrijf voor staat. Logo, briefpapier, email, visitekaartjes etc.
Alles klaar en compleet v.a.:

 €595,- 

Webdesign

Onvermijdbaar: jouw zaak moet een website te hebben. Jouw website is jouw digitale visitekaartje. Deze moet er dus niet alleen goed uitzien, maar ook goed vindbaar zijn. Op elk medium en platform: Kraakhelder design, uniek ontwerp en logische indeling. Compleet responsive, inclusief goede content en uiteraard goed vindbaar. Compleet vanaf:

 

€595,-

*Genoemde prijzen zijn exclusief 21% B.T.W. en zijn uurtarieven. Producties als drukwerk, belettering, fotografie, hosting en degelijke zijn hier niet bij inbegrepen. Prijzen hiervoor worden vooraf geoffreerd. Onverwachte prijswijzigingen of speciale overeenkomsten voorbehouden. Alle rechten voorbehouden ©2019

jouw soulutions op maat?

maak contact

Mail me vrijblijvend voor meer informatie, een prijsopgave of gewoon, omdat het kan!